Suksesskake (Fra Evy) inneholder
407 Kalorier,
41 g Karbo,
6 g Protein og
24 g Fett pr 100 gr
Suksesskake (Fra Evy) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Suksesskake (Fra Evy) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 6 lesere
Lesere:
17228 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Suksesskake (Fra Evy) med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 406.78 | 4 974.92 | 414.58 | Kcal |
Protein | 6.49 | 79.37 | 6.61 | gram |
Karbohydrat | 41.43 | 506.69 | 42.22 | gram |
Kostfiber | 1.80 | 22.01 | 1.83 | gram |
Fett | 23.50 | 287.41 | 23.95 | gram |
Mettet fett | 8.80 | 107.62 | 8.97 | gram |
Salt | 0.36 | 4.41 | 0.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.25 | Kr 51.98 | Kr 4.33 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 223 totalt | 1 223 pr porsj | 102 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,73 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Bruker to kakeformer. Eggekremen må koke langsomt og litt lenge for å bli skikkelig tjukk. Smøret til eggekremen skal ikke smeltes!!! Sjokoladekremen kan byttes ut med en plate kokesjokolade som smeltes.
Slik gjør du
Bunnene:
Mal mandlene og bland sammen med melis og bakepulver. Pisk eggehvitene stive og rør dem inn i det tørre. Has i to like store runde former(ca.24 cm). Stekes i 25-30 min. på 180 grader nederst i ovnen.
Eggekrem:
Kok opp fløte, sukker og eggeplommer over svak varme til den tjukner. Rør hele tiden. La dette bli kaldt. Rør så inn smøret, la den stå kaldt til den tjukner igjen og ha den på den ene bunnen. Legg så den andre bunnen oppå og ta sjokoladekremen på toppen. Det kan være fint å bruke litt av eggekremen til pynt på toppen.
Spesielle egenskaper
Glutenfri, Uten hvetemel
Kilde:
Evy
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kakemonsen
(Intern: 1393)
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-09
Oppdatert dato:2002-09-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift