Terte med rotgrønnsaker inneholder
203 Kalorier,
13 g Karbo,
4 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Terte med rotgrønnsaker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Terte med rotgrønnsaker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4235 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Terte med rotgrønnsaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 203.33 | 973.29 | Kcal |
Protein | 4.13 | 19.77 | gram |
Karbohydrat | 12.57 | 60.17 | gram |
Kostfiber | 2.07 | 9.91 | gram |
Fett | 14.71 | 70.41 | gram |
Mettet fett | 8.73 | 41.79 | gram |
Salt | 0.34 | 1.63 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.09 | Kr 19.58 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 915 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,72 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tærtedej:
Melet, gerne koldt, og saltet blandes sammen. Smørret skæres i tynde skiver og smuldres i melet med fingerspidserne.
Vandet tilsættes og dejen æltes til en tyk fast dej. Lad dejen hvile 10 min. i køleskab. Rul dejen ud på et let melet bord til den har form som en stor cirkel.
Læg dejen i en smurt tærteform og tryk den let fast rundt i kanten. Lad dejen hvile mindst 1 time i køleskab. Dette forhindrer at dejkanten skrider ned under forbagningen.
Den køleskabskolde tærtebund pensles med æg og prikkes i bunden med en gaffel. Forbages i ca. 10 min. i en 200° C forvarmet ovn.
Fyld:
Skræl gulerødder, persillerod og pastinak og riv dem groft. Skyl porrerne og skær dem i ringe. Pisk æg og fløde let sammen. Tilsæt timian, persille, salt og peber.
Kom grønsagerne i bunden,
Hæld æggemassen over Bag tærten yderligere 30-35 min. ved 200 grader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Hamduved.dk
(Intern: 1076)
Kategori:
Pai/terte
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-28
Oppdatert dato:2002-08-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift