| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 142.82 | 1 085.43 | Kcal |
| Protein | 7.11 | 54.04 | gram |
| Karbohydrat | 8.78 | 66.73 | gram |
| Kostfiber | 1.74 | 13.22 | gram |
| Fett | 8.42 | 63.99 | gram |
| Mettet fett | 3.61 | 27.44 | gram |
| Salt | 0.07 | 0.54 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 4.86 | Kr 36.94 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 3 800 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 24,59 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Harira 3.
Kjøttsuppe 4.
Borsjtsj, russisk rødbetesuppe.
Saltkjøttsuppe av lam.
Tirsdagssuppe.
Kjøttmølja fra Troms.
Suppe med lettsaltet lammekjøtt.
Trøndersodd fra Nord-Trøndelag.
Lammekjøttsuppe.
Trøndersodd til fest.
God kjøttsuppe.
Kinesisk lam- og nudelsuppe 2.
Kinesisk lam og nudelsuppe.
Nepespa fra Setesdal i Aust–Agder.
Kjøttsuppe med lam.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.