Fotograf:Rosemarie Rodriguez Her brukte vi vår hjemmelagde teriyakisaus: Hjemmelagd teriyakisaus igjen.
Dette er enda en liten og rask rett med tofu. Retten er veganer og god for de som liker tofu.
Varm olje i en panne.
Stek først tofu lett brun på begge sider og sett til side. Tørkes med tørkepapir.
Så steker vi hvitløk, den hvite delen av vårløken og ingefær til de er gyldne. Ta vekk halvparten til senere bruk.
Hell så teriyakisaus(hjemmelagd) over i panna med hvitløk. La surre til det skikkelig varmt.
Hell først sausen i en skål, så tofu og så resten av hvitløkblanding.
Så legg over paprika og grønn vårløk i strimler
Drypp med sesamolje.
Server evt med ris eller nudler.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Rodriguez
(Intern: 32304)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne Diett/allergi:
Veganer Innlagt dato:2016-03-04
Oppdatert dato:2016-03-04