Fotograf:Meny Dette er den perfekte middagen for deg som liker tilbehøret til pinnekjøtt, men ønsker en kjøttfri middag. Denne retten er et godt vegetaralternativ til pinnekjøtt.
Oppskriften inneholder 90 Kalorier, 7 g Karbo, 3 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Selleri, Soya, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep, Spor-av-sesam, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kutt kålrot og gulrot i middels store biter, og skrell potetene. Ha potetene i en kjele, sammen med litt salt, og la dem koke i ca 25 minutter (eller etter anvisning på pakken). Ha kålrot og gulrot i en annen kjele og la det koke i ca 20 minutter. Sjekk med en kniv om de er myke.
Tre filetbiter på grillspydene, og stek dem sammen med olje, salt, pepper, smør, laurbærblad og smuldret grønnsaksbuljong, på middels varme i ca. 10 minutter.
Smelt smør sammen med finhakket persille, salt og pepper, så har du smørsausen klar.
Når kålroten og gulrøttene er ferdig kokt, heller du av vannet og tilsetter smør, fløte og en potet. Hell også over kraften fra stekepannen og mos til stappe .
Server!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 34341)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne Diett/allergi:
Vegetarmat Innlagt dato:2018-10-15
Oppdatert dato:2018-10-15