Torils finbrød med poteter inneholder
198 Kalorier,
36 g Karbo,
6 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Torils finbrød med poteter har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Torils finbrød med poteter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4092 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Torils finbrød med poteter med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 198.07 | 3 685.09 | 76.77 | Kcal |
Protein | 5.98 | 111.26 | 2.32 | gram |
Karbohydrat | 35.83 | 666.62 | 13.89 | gram |
Kostfiber | 3.94 | 73.30 | 1.53 | gram |
Fett | 2.55 | 47.44 | 0.99 | gram |
Mettet fett | 1.28 | 23.81 | 0.50 | gram |
Salt | 0.78 | 14.44 | 0.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.42 | Kr 26.42 | Kr 0.55 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 861 totalt | 1 861 pr porsj | 39 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 72,35 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 48
skiver
I stekeovnen ved 200 grader i ca.50 minutter.
Deigen lages i kjøkkenmaskin eller for hånd.
Varm væsken itl 37 grader. Ha i gjær, salt, honning og avkjølt, smeltet smør. Ha i potetmassen og rugmelet og bland inn hvetemel slik at deigen blir passe fast. Potetmassen gjør denne deigen noe bløt under hevingen, så derfor kan deigen være en del fastere enn vanlig gjærdeig. Etterhev på et lunt sted under plast eller et håndkle i ca. 1 time.
Form 2 eller 3 brød som legges på et stekebrett (bruk bakepapir). Dryss litt mel over og lag noen snitt i brødene med en skarp kniv. Etterhev under plast eller håndkle i ca. 30 minutter. Stek brødene og avkjøl dem på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118967603)
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-05
Oppdatert dato:2002-05-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift