Trenette ai Frutti di Mare





Trenette ai Frutti di Mare inneholder 148 Kalorier, 19 g Karbo, 10 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Trenette ai Frutti di Mare har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Gluten, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Trenette ai Frutti di Mare er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
3ssolivenolje
1stk litefinhakket løk
1feddhvitløk, knust
0,5stkrød chili uten frø, hakket
200grhermetiske kikerter
2sshakket frisk flatbladet persille
400grferske muslinger
400grferske blåskjell
4sstørr hvitvin
400grtørket trenette
noen friske basilikumblader
100grreker, renset
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper
hakkede friske urter til garnityr


Annonse



Næringsdeklarasjon for Trenette ai Frutti di Mare!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier147.86631.58Kcal
Protein9.9642.54gram
Karbohydrat18.9981.12gram
Kostfiber1.697.22gram
Fett3.0012.81gram
Mettet fett0.451.92gram
Alkohol0.24 %
Salt0.933.99gram
Pris på oppskriftenKr 5.97Kr 25.50Kroner
Hele oppskriften veier1 709 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Denne typiske retten fra Genova er fargerik og velsmakende og passer perfekt til middagsselskap. Sausen er ganske tynn, så server med brød og både skje og gaffel.

Varm 2 ss av oljen i en dyp stekepanne eller mellomstor kjele. Ha i løk, hvitløk og chili, og ladet surre over middels varme i 1-2 minutter under stadig omrøring. Rør i tomater, halvparten av persillen og pepper etter smak. Kok opp, skru ned varmen, legg på lokk og la det småkoke i 15 minutter.

I mellomtiden skrubber du muslinger og blåskjell under kaldt, rennende vann. Kast alle som er åpne og ikke lukker seg når du kakker dem mot benken.

Varm resten av oljen i en stor kjele. Ha i muslinger og blåskjell sammen med resten av persillen, og la det surre i oljen over sterk varme i noen sekunder mens du rører rundt. Hell på vin og sett på lokk. La det koke i ca 5 minutter, til skalldyrene har åpnet seg. Rist ofte på kjelen.

Ta kjelen av varmen og ta opp muslingene og blåskjellene med en hullsleiv. Kast alle som ikke har åpnet seg.

Sil kokekraften opp i et litermål og sett til side. La åtte muslinger og fire blåskjell være i skjellene til garnityr, og rens resten.

Kok pastaen etter anvisningen på pakken. I mellomtiden har du 1 ¼ dl av kokekraften i tomatsausen, gi et raskt oppkok under omrøring. Skru ned varmen, tilsett revne basilikumblader og reker sammen med skalldyrene. Bland godt og smak til.

Hell vannet av pastaen og ha den i en oppvarmet bolle. Hell sausen over og bland godt. Serveres i fire skåler, drysset med urter og pyntet med muslinger og blåskjell i skall.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6129)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-05
Oppdatert dato:2002-12-05
Lesere: 3973 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Paella.Paella.
Denne retten har 95,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Paella 2.Paella 2.
Denne retten har 129,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Laksegryte med blåskjell og chorizo.Laksegryte med blåskjell og chorizo.
Denne retten har 90,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.