Tyttebærbrød 2 inneholder
219 Kalorier,
39 g Karbo,
7 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Tyttebærbrød 2 har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tyttebærbrød 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Tyttebærbrød 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 219.12 | 10 879.31 | 2 719.83 | Kcal |
Protein | 7.37 | 365.92 | 91.48 | gram |
Karbohydrat | 38.78 | 1 925.43 | 481.36 | gram |
Kostfiber | 6.55 | 325.21 | 81.30 | gram |
Fett | 2.38 | 118.17 | 29.54 | gram |
Mettet fett | 0.33 | 16.38 | 4.10 | gram |
Salt | 0.57 | 28.37 | 7.09 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.56 | Kr 77.45 | Kr 19.36 | .- |
Hele oppskriften veier | 4 965 totalt | 4 965 pr porsj | 1 241 pr stk | gram |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
brød
Bland alt det tørre i bakebollen.
Bland vann og melk og varm til det er fingervarmt, ca. 45 º C.
Rør ut gjæren i litt av den lunkne væska.
Lag en grop i melblandingen og tilsett gjærblandingen. rør litt.
Bland sammen olje, sirup, syltetøy og resten av væska.
Elt deigen godt.
Dryss litt mel over, dekk bakebollen med en plastpose og sett den lunt til heving, ca. 1 time.
Kle 4 brødformer med bakepapir.
Bak ut brøda og legg dem i formene.
Etterhev i 30 - 40 minutter.
Steik brødene på plate på nederste rille ved 200 º C i ca. 1 time.
Legg papir over brøda i ovnen hvis de blir for fort brune.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2373)
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-16
Oppdatert dato:2002-11-16
Lesere:
2378 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift