Ungarsk gulasj 2 inneholder
62 Kalorier,
4 g Karbo,
7 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Ungarsk gulasj 2 har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Spor-av-nøtter, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ungarsk gulasj 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 4 lesere
Lesere:
13422 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ungarsk gulasj 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 62.34 | 450.20 | Kcal |
Protein | 6.83 | 49.32 | gram |
Karbohydrat | 3.77 | 27.23 | gram |
Kostfiber | 0.70 | 5.06 | gram |
Fett | 2.06 | 14.88 | gram |
Mettet fett | 0.46 | 3.32 | gram |
Salt | 0.55 | 3.96 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.42 | Kr 46.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 889 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,18 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Finhakk løken. Fres den i matfettet til den er gyllen. Rør inn paprikapulveret. For å få frem den rette, milde smaken av paprikapulveret er det viktig at det behandles varsomt. Det må aldri brunes eller stekes, men skal tilsettes etter at gryten er tatt av platen. Det søte paprikapulveret blir lett brent, og får da en besk smak.
Tilsett kjøttet, skåret i terninger, tomatene og den strimlede paprikaen. Sett gryten på meget svak varme og rør om. Hell i buljongen og la alt få et oppkok. La gjerne kjøttbena koke med. Krydre med karve og salt, og la gryten trekke under lokk til kjøttet er mørt, ca 1-2 timer. La potetene koke med ca 20 minutter. på slutten av trekketiden. Smak til og fjern bena.
Kok nudler eller makaroni i saltet vann, og legg dem i gulasjen like før servering. Spis gulasjen i suppetallerkener med skje. Brød hører til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8332)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ungarn
Innlagt dato:2003-04-23
Oppdatert dato:2003-04-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift