Fotograf:Meny Deilig kjøttfri thaigryte med eksotiske smaker av lime, kokos og karri. I denne oppskriften er kjøttet erstattet med Vegme bites som er basert på veganske, og ikke animalske proteiner. Perfekt for deg som vil kutte ned på kjøtt i hverdagen, eller bare vil prøve noe nytt!
Skjær løken i båter og riv ingefæren. Kutt grønnsakene i passe store biter.
Fres løken sammen med soppen i rapsolje i en stor kasserolle til løken blir blank. Tilsett de øvrige grønnsakene sammen med fersk koriander.
Rør inn presset eller finhakket hvitløk, ingefær, karrikrydder og tomatpuré. Tilsett buljong, kokosmelk, Vegme bites og sweet chili saus .
Kok opp under omrøring og la småputre under lokk i 10 minutter.
Tilsett cherrytomater og smak til med salt og pepper. Server med limebåter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 34334)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett Diett/allergi:
Vegetarmat Land:
Thailand Innlagt dato:2018-10-13
Oppdatert dato:2018-10-13