Wok med kylling og ris inneholder
101 Kalorier,
11 g Karbo,
9 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Wok med kylling og ris har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Wok med kylling og ris er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Wok med kylling og ris!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 100.81 | 572.49 | Kcal |
Protein | 9.27 | 52.64 | gram |
Karbohydrat | 11.38 | 64.63 | gram |
Kostfiber | 1.19 | 6.76 | gram |
Fett | 1.65 | 9.37 | gram |
Mettet fett | 0.51 | 2.90 | gram |
Alkohol | 0.14 % | | | |
Salt | 0.43 | 2.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.92 | Kr 33.62 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 136 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,15 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Trekk skinnet av kyllingen og skjær kjøttet i strimler/biter. Rens paprika og skjær i strimler. Vask vårløk og skjær i strimler/ringer.
Varm opp olje i woken og la den kokte risen brunes lett. Ta den opp igjen. Ny olje i.
Stek kyllingkjøttet under omrøring til det er hvitt. Ta opp. Ha i paprika og vårløk. Stek et par minutter ved middels varme i to minutter. Ha kylling og ris tilbake i woken. Bland sammen ingrediensene til sausen og stenk den over. La alt få surre til det tykner og servér. Gjerne med smørdampet kinakål.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 25789)
Kategori:
Wok
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-05-10
Oppdatert dato:2009-05-10
Lesere:
4901 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift