Ytrefilet av reinsdyr med rødvinssjy inneholder
113 Kalorier,
1 g Karbo,
12 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Ytrefilet av reinsdyr med rødvinssjy har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ytrefilet av reinsdyr med rødvinssjy er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
11330 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ytrefilet av reinsdyr med rødvinssjy!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 113.24 | 300.47 | Kcal |
Protein | 12.31 | 32.66 | gram |
Karbohydrat | 1.24 | 3.29 | gram |
Kostfiber | 0.18 | 0.48 | gram |
Fett | 4.28 | 11.36 | gram |
Mettet fett | 1.69 | 4.48 | gram |
Alkohol | 2.88 % | | | |
Salt | 1.33 | 3.54 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 16.74 | Kr 44.42 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 061 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,38 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens fileten og krydre den med salt, pepper og timian. Brunes pent gyllenbrun i en stekepanne med litt olje. Legg fileten i en ildfast form og stek den videre i ovn ved 200 C i ca 20 minutter.
Hell vin og vann i en kjele sammen med buljongterningen og timian. La det hele syde i ca 10 minutter. Ta opp timiankvasten eller sil vekk tørket timian. Krydre med salt og pepper. Jevn med maisenna og tilsett smør.
La fileten hvile innpakket i folie i ca 15 minutter før den skjæres opp i passende skiver.
Serveres med sjysausen og f.eks. potetsalat med sopp. Se egen oppskrift.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10714)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift