Velkommen til Matoppskrift.no sitt etablerte mat og drikke leksikon. Vi har nå lagt inn mange oppføringer i leksikonet og vi håper at du finner det du søker etter. Mange av disse er eldre ord og noen nyere blir lagt inn nå og da. Vi har satt opp leksikonet på en enkel måte. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke på en bokstav ovenfor og du får opp all oppføringene som begynner på den valgte bokstaven.| Mat/drikkeord | Forklaring |
|---|---|
| Ocha | Japansk likør laget av te. |
| Ojen | Spansk anisbrennevin. Tørr. |
| Old Fashioned | Gammel amerikansk drink hvor frukt og bær skal skjule spriten. |
| Olla-podrida | Spansk gryterett med forskjellig kjøtt og grønnsaker. |
| Orange Bitters | Bittere laget av pomeransskall som brukes i cocktails. |
| Orange Brandy | Brandy med appelsin aroma. |
| Orange Curacao | Curacao laget av appelsiner fra øya Curacao. |
| Orange Gin | Gin med appelsinsmak. |
| Orange Liqueur | Appelsinlikør. Laget av appelsiner. |
| Osso buco | Italiensk grytertt med kalvekjøtt. |
| Ostemasse | Fersk ostemasse er feks kvarg og cottage cheese. |
| Ouzo | Gresk anisbrennevin. Drikkes ofte med vann. |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.