Velkommen til Matoppskrift.no sitt etablerte mat og drikke leksikon. Vi har nå lagt inn mange oppføringer i leksikonet og vi håper at du finner det du søker etter. Mange av disse er eldre ord og noen nyere blir lagt inn nå og da. Vi har satt opp leksikonet på en enkel måte. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke på en bokstav ovenfor og du får opp all oppføringene som begynner på den valgte bokstaven.| Mat/drikkeord | Forklaring |
|---|---|
| Øllebrød | Kjent eldre tradisjonsrett. Bruker brødrester. øl. vann og sukker. |
| Ølost | Ost som ble laget ved at melk ble skilt med øl. |
| Østers | Skalldyr som regnes for å være svært ekslusivt. Det foregår utstrakt dyrkning av disse. |
| Østersaus | Fremstilles av østerskraft. vann og krydder. Gir en pikant smak på retter tilberedt i wok. av kjøtt. kylling og fisk. Kjøpes i innvandrer forretninger. |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.