Mat og Drikke leksikon



Mat- og drikke leksikon Velkommen til Matoppskrift.no sitt etablerte mat og drikke leksikon. Vi har nå lagt inn mange oppføringer i leksikonet og vi håper at du finner det du søker etter. Mange av disse er eldre ord og noen nyere blir lagt inn nå og da. Vi har satt opp leksikonet på en enkel måte. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke på en bokstav ovenfor og du får opp all oppføringene som begynner på den valgte bokstaven.
PS Dette leksikonet er gammelt og har delvis blitt erstattet av andre oversikter jeg har. Blant annet er det nå ett stort råvareleksikon for alle ingredienser, som er innebygd i matoppskrift og som kan søkes i her:
på denne siden.




Mat/drikkeordForklaring
WafersEngelsk for krumkake.
WaldorfsalatKjent salat med eple. selleri og nøtter i majones og krem.
Welsh rarebitEngelsk smørbrød. Ofte ristet loff med ostekrem.
WhiskySprit. fremstilles av korn.
White RumFargeløs rom produsert i de sydlige karibiske øyene.
White TequilaTequila som ikke er lagret.
Wild TurkeyBourbon merke fra USA. Er også en likør type.
Windsor Canadian WhiskyWhisky fra Canada.
WislowkaPolsk likør med vodka og kirsebær.
WyborowaPolsk vodka.




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.