Fiskemannen kveiteskiver

Bilde av Fiskemannen kveiteskiver.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Fiskemannen kveiteskiver

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 642 kilojoule
Kcal 153.4 kalorier
Protein 16 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 10 gram
Mettet fett 1.6 gram



Annonse




Fakta om Fiskemannen kveiteskiver.

Frosne skiver av kveite. Bein kan forekomme.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
11.05.2021
Hovedgruppe
Fisk og skalldyrprodukter
Undergruppe
Fisk og skalldyr fryst
Kilde til Næringsdata
Produsent
FiskemannenFiskemannen
Karakter (Snitt)
2,5 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
2586
Spesielle egenskaper
Nøkkelhullvare





Noen anbefalte oppskrifter som bruker kveite som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Kokt kveite3.299,613,339,947,0111,9
Ovnsbakt kveite med eplesmørsaus og byggrisotto4.7150,7210,567,386,0110,12
Dampet/kokt kveite4.8123,716,0916,970,1920,89
Dampet kveite med reker og Noilly Prat saus5129,568,2810,671,614,65
Stekt kveite 34.2173,7812,9813,570,6717,56
Kveite i appelsinsaus4.1101,555,679,662,712,48
Fiskesuppe Singapore à la Lars Barmen3.972,34,643,913,034,4
Helstekt småkveite4.2130,947,3216,10,1419,92
Stekt Norsk Kveite4.2232,4418,814,281,4617,24
Pannestekt kveite med jordskokkpuré3.8193,9615,468,363,4213,46
Dampet Norsk Kveite i klassisk stil4.6176,0714,755,115,178,01
Kjetil´s beste stekte hellefisk3.581,714,437,791,8210,56
Ovnsbakt Norsk Kveite med fransk tilbehør3.5196,8817,525,393,748,51
Kongekrabbe & Gudekveite med persille4.2141,288,415,180,1723,02
Marit Bjørgens ovnsbakte kveite594,555,1710,141,4112,66


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Fiskemannen kveiteskiver med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.