Fotograf:
Norges sjømatråd
Kjetil´s beste stekte hellefisk inneholder
82 Kalorier,
2 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Kjetil´s beste stekte hellefisk har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kjetil´s beste stekte hellefisk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 6 lesere
Lesere:
24108 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kjetil´s beste stekte hellefisk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 81.71 | 386.23 | Kcal |
Protein | 7.79 | 36.82 | gram |
Karbohydrat | 1.82 | 8.60 | gram |
Kostfiber | 1.70 | 8.04 | gram |
Fett | 4.43 | 20.94 | gram |
Mettet fett | 1.56 | 7.37 | gram |
Salt | 0.48 | 2.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.56 | Kr 49.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 891 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,9 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tørk fiskeskivene og dryss salt og pepper over.
Stek hellefisken på god varm panne til den har fått fin farge. Legg over på varmt fat.
Varm olivenolje og smør i en vid kjele eller panne og surr paprika og squash til de er myke. Tilsett vårløk og tomater og stek til alt er mørt.
Smak til med salt og pepper.
Server grønnsakene med fisken over og pynt med friskt grønt.
Kokte poteter passer som tilbehør.
Tips
Naboens tips:
Skiver av hellefisk kan byttes med filet av hellefisk.
1 purre kan byttes med 4 vårløk
1 boks grovhakkede hermetiske tomater 3 tomater flådd og skåret i båter
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1182)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-31
Oppdatert dato:2002-08-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift