Quinoa, kokt

Kalorier og viktig næringsinnhold i Quinoa, kokt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 607 kilojoule
Kcal 144 kalorier
Protein 5.7 gram
Karbo 23.4 gram
Sukker 2.4 gram
Kostfiber 2.8 gram
Fett 2.4 gram
Mettet fett 0.3 gram



Annonse




Fakta om Quinoa, kokt.

Quinoa kan erstatte ris og de fleste andre kornsortene. Quinoafrøene er dekket et harpiksstoff som skummer i kontakt med vann og som må vaskes ut. Quinoa er en utmerket kilde til magnesium, jern og kalium, og har større proteininnhold og av høyere kvalitet enn de fleste andre kornsortene.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
10.03.2020
Hovedgruppe
Kornvarer og kornprodukter
Undergruppe
Bakemel glutenfritt
Kilde til Næringsdata
Produsent
Matvaretabellen 2018 Mattilsynet. Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo
Karakter (Snitt)
5,25 poeng satt av 8 brukere.
Besøk
4196
Spesielle egenskaper
Glutenfri





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Quinoa, kokt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Johannesbrødkjernemel928221,790,654,6249,08
Quinoa, svart, tørr13923316,513,747,5
Coop glutenfri frøbrød melmiks1760420,64191146
Maisstivelse15103550088,8
Potetmel, potetstivelse14313370084,2
DrSchar mix it dunkel1375328,622,66,163
Kokosmel266564861,36,55,2
Rismel, risstivelse15273601,37,379,3
DrSchar Melmix B1475352,520,92,780
Quinoa, hvit, tørr13903306,613,350,2
Semper bokhvete og teff mel1439343,9215,174
Økologisk kokosmel1481,17354141918
Quinoa, rød, tørr1606381714,658,8
Quinoa, tørr14633476,713,952,2
Linsemel1535366,861,0430,4561,95

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.