Valnøttbrød Glutenfri inneholder
287 Kalorier,
27 g Karbo,
6 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Valnøttbrød Glutenfri har beregnet å ha følgende allergener
Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Valnøttbrød Glutenfri er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5890 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Valnøttbrød Glutenfri med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 287.15 | 4 397.70 | 274.86 | Kcal |
Protein | 6.28 | 96.18 | 6.01 | gram |
Karbohydrat | 27.26 | 417.49 | 26.09 | gram |
Kostfiber | 4.54 | 69.53 | 4.35 | gram |
Fett | 15.99 | 244.89 | 15.31 | gram |
Mettet fett | 1.40 | 21.44 | 1.34 | gram |
Salt | 0.01 | 0.14 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.37 | Kr 97.56 | Kr 6.10 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 532 totalt | 1 532 pr porsj | 96 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
skiver
Løs opp gjæren i vannet. Bland alle de tørre ingredienser og tilsett dem litt etter litt, skiftevis med oljen, under grundig omrøring. Ha deigen i en oljet form, og la den heve 1 time. Bak brødet ca. 45-55 min. ved 200 °, nederst i ovnen.
PS:
Deigen er klistret.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22449)
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-07-01
Oppdatert dato:2006-07-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift