Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 1347 | kilojoule |
Kcal | 321.9 | kalorier |
Protein | 21.2 | gram |
Karbo | 38.1 | gram |
Sukker | 0 | gram |
Kostfiber | 26.2 | gram |
Fett | 3.5 | gram |
Mettet fett | 0.6 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Lakseburger | 4.5 | 253,58 | 12,28 | 13,75 | 21,54 | 13,58 |
Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp | 4.8 | 164,33 | 10,49 | 14,4 | 2,79 | 20,91 |
Fiskeburger | 4.2 | 115,3 | 2,9 | 11,56 | 10,23 | 6,22 |
Lutefisk Larousse Gastronomique 2006 | 5.5 | 99,21 | 5,45 | 7,65 | 4,3 | 5,72 |
Bergensk fiskesuppe | 3.8 | 94,97 | 6,45 | 7,11 | 1,91 | 5,54 |
Pizza med varianter av fyll | 3.5 | 172,47 | 8,37 | 8,61 | 14,48 | 4,21 |
Marit Bjørgens ovnsbakte torsk | 5 | 94,57 | 3,57 | 14,7 | 0,78 | 10,99 |
Ostesnitzel med salat, poteter og dressing | 3.8 | 59,58 | 3,58 | 1,43 | 4,85 | 3,56 |
Fleskepannekaker fra Kvia gård | 4.2 | 143,52 | 8,18 | 7,88 | 9,33 | 4,86 |
Grillspyd med rådyr og paprika | 5 | 149,22 | 11,52 | 8,66 | 2,25 | 14,61 |
Ovnsbakt torsk med soyasmør og reker | 5 | 105,74 | 7,74 | 5,25 | 3,43 | 5,98 |
Fisk og spinat i form med potetlokk | 5 | 124,03 | 6,39 | 6,8 | 9,1 | 5,42 |
Fiskesuppe Singapore à la Lars Barmen | 4.5 | 72,3 | 4,64 | 3,91 | 3,03 | 4,4 |
Stekte krabbekaker med tartarsaus | 5.2 | 212,86 | 12,08 | 11,77 | 13,73 | 9,92 |
Norsk fiskesuppe 2 | 4.8 | 80,94 | 4,48 | 4,93 | 4,84 | 2,63 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Wasabirot, rå | 435 | 103 | 0,6 | 4,8 | 15,7 |
Timian, rå | 446 | 107 | 1,7 | 5,6 | 10,5 |
Dill tørkede blader | 1059 | 253,1 | 4,36 | 19,96 | 55,82 |
Hindu korianderblad premium glass | 1338 | 319,78 | 4,8 | 21,9 | 41,5 |
Urtekram estragon | 1442 | 342 | 7,2 | 22,8 | 42,8 |
Go-Tan hakket lemongrass | 105 | 25,09 | 1 | 0,2 | 2,4 |
Dill, rå | 200 | 48 | 1,1 | 3,5 | 4,9 |
Kapers, hermetisk | 104 | 25 | 0,9 | 2,4 | 0,4 |
Urtekram enebær | 1449 | 346,31 | 10 | 4,2 | 59 |
Lofoten Goma Wakame – sjøgress salat | 512 | 122,36 | 5,8 | 1 | 10,6 |
Brønnkarse | 48 | 11 | 0,1 | 1,9 | 1,8 |
Hindu koriander blad glass | 1338 | 319,78 | 4,8 | 21,9 | 41,5 |
Santa Maria Kapers | 140 | 33,46 | 1,3 | 2,8 | 0,6 |
Eventyrsmak Persille - glattbladet - 20 gram Boks | 134 | 32 | 0,4 | 3,1 | 1,6 |
Hindu timian glass | 1183 | 282,73 | 7,4 | 9,1 | 26,9 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.