Sei, kokt

Kalorier og viktig næringsinnhold i Sei, kokt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 378 kilojoule
Kcal 89 kalorier
Protein 21.4 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 0.4 gram
Mettet fett 0 gram



Annonse




Fakta om Sei, kokt.

Vanlig fisk i Norge. Vokser fort. Norsk sportsfiskerekord er på 22 kg. I Norge lever seien langs hele kysten, og den trives best i friskt, salt vann. Seien er en stimfisk, og den opptrer ofte i store stimer bestående av omtrent jevnstore fisk. Fast litt mørkt kjøtt som er velsmakende. Fetere enn torsk. Seien kan bli svært gammel.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Sei, kokt.

Sei kan stekes, kokes, grilles og brukes i ulike retter. Og som seikaker. Kjent fra seiebiff med løk.


Innlagt dato
Oppdatert dato
10.03.2020
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Fisk tilberedt
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
4,33 poeng satt av 9 brukere.
Besøk
9324





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Sei, kokt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.