Kveite, filet, melpanert, stekt i fett

Kalorier og viktig næringsinnhold i Kveite, filet, melpanert, stekt i fett

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 714 kilojoule
Kcal 171 kalorier
Protein 17.7 gram
Karbo 3.1 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 9.7 gram
Mettet fett 2.2 gram



Annonse





Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
19.05.2022
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Fisk tilberedt
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
5 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
4171
Spesielle egenskaper
Rødliste art





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kveite som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Kokt kveite3.299,613,339,947,0111,9
Ovnsbakt kveite med eplesmørsaus og byggrisotto4.7150,7210,567,386,0110,12
Dampet/kokt kveite4.8123,716,0916,970,1920,89
Dampet kveite med reker og Noilly Prat saus5129,568,2810,671,614,65
Stekt kveite 34.2173,7812,9813,570,6717,56
Kveite i appelsinsaus4.1101,555,679,662,712,48
Fiskesuppe Singapore à la Lars Barmen3.972,34,643,913,034,4
Helstekt småkveite4.2130,947,3216,10,1419,92
Stekt Norsk Kveite4.2232,4418,814,281,4617,24
Pannestekt kveite med jordskokkpuré3.8193,9615,468,363,4213,46
Dampet Norsk Kveite i klassisk stil4.6176,0714,755,115,178,01
Kjetil´s beste stekte hellefisk3.581,714,437,791,8210,56
Ovnsbakt Norsk Kveite med fransk tilbehør3.5196,8817,525,393,748,51
Kongekrabbe & Gudekveite med persille4.2141,288,415,180,1723,02
Kveite med grønnsaker493,65,468,741,4712,41


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Kveite, filet, melpanert, stekt i fett med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.