Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 341 | kilojoule |
Kcal | 80 | kalorier |
Protein | 19.8 | gram |
Karbo | 0 | gram |
Sukker | 0 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |
Fett | 0.2 | gram |
Mettet fett | 0 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Breiflabb med rømme | 4.2 | 100,3 | 6,04 | 10,13 | 1,08 | 16,35 |
Ristet breiflabb med rødbet- og appelsinsaus | 5.5 | 102,11 | 5,79 | 7,05 | 5,14 | 12,58 |
Grillet breiflabb med pestomarinade | 5.2 | 60,33 | 2,01 | 8,16 | 1,39 | 14,43 |
Marinert breiflabb | 5 | 100,37 | 6,11 | 9,09 | 1,03 | 16,33 |
Spansk fiskegryte Zarzuela | 3.5 | 97,25 | 6,65 | 7,68 | 1,34 | 11,5 |
Stekt breiflabb i sitrussaus | 3.2 | 105 | 6,24 | 9,14 | 2,24 | 16,69 |
Breiflabb i kokos-karrisaus | 4 | 111,23 | 7,59 | 7,44 | 2,71 | 13,45 |
Fiskekarri | 4.5 | 70,78 | 3,64 | 6,31 | 2,48 | 12,32 |
Fiskesuppe på rekekraft | 4.5 | 69,94 | 5,44 | 2,95 | 1,88 | 4,39 |
Breiflabb i sitronsaus med potetmoslokk | 4.5 | 93,89 | 4,33 | 7,89 | 5,49 | 10,91 |
Sprøstekt breiflabb med mandarinsaus | 3 | 76,41 | 1,93 | 9,25 | 5,19 | 14,54 |
Dampet fisk i bananblader | 4.5 | 144,54 | 4,88 | 7,33 | 17,49 | 28,31 |
Skinkeinnbakt breiflabbfilet | 4.5 | 90,39 | 3,47 | 8,67 | 5,09 | 12,32 |
Stekt breiflabb med soltørka tomater og blomkålkrem | 3 | 104,89 | 6,39 | 5,4 | 5,83 | 9,79 |
Enkel jambalaya med breiflabb og reker | 4 | 71,95 | 1,77 | 6,43 | 7,16 | 9,78 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Makrell, juli-sept (fet), kokt | 1029 | 248 | 20,8 | 15,2 | 0 |
Reker, innbakt, forfritert, stekt i soyaolje | 1127 | 270 | 16,4 | 13 | 17,2 |
Seibiff, melpanert, med forstekt løk, fryst, kjøpt | 436 | 103 | 1,4 | 15,6 | 6,7 |
Coop Xtra Fiskegrateng | 490 | 117 | 4,6 | 7,3 | 11,2 |
Ørret, oppdrett, kokt | 597 | 143 | 8,3 | 17 | 0 |
Sei, kokt | 461 | 109 | 2 | 22,8 | 0 |
Kveite, filet, melpanert, stekt i fett | 714 | 171 | 9,7 | 17,7 | 3,1 |
Makrell, juli-sept (fet), stekt i fett | 1311 | 316 | 25,6 | 18,1 | 3,2 |
Sild, storsild/vintersild, kokt | 662 | 159 | 11,7 | 13,6 | 0 |
Røye, stekt uten fett | 553 | 132 | 6,7 | 18 | 0 |
Hyse, kolje, kokt | 412 | 97 | 0 | 24,2 | 0 |
Uer, lettsaltet, skiver, kokt | 519 | 123 | 4,2 | 21,4 | 0 |
Sei, filet, melpanert, stekt i hard margarin | 658 | 157 | 5,8 | 22,9 | 3,1 |
Torsk, panert, forfritert, stekt i fett | 886 | 212 | 10,6 | 15,9 | 12,3 |
Sei, filet, melpanert, stekt i myk margarin | 632 | 150 | 5,1 | 22,9 | 3,1 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.