Kveite, skiver, kokt



Kalorier og Næringsinnhold i Kveite, skiver, kokt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 613 kilojoule
Kcal 146 kalorier
Protein 20.2 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 7.3 gram
Mettet fett 1.2 gram


Fakta om Kveite, skiver, kokt.

Kveita er den største av alle flyndrefiskene, med grå øyeside og hvit blindside. Som ung finnes den på kysten og på relativt grunt vann, mens store kveiter vanligvis holder til på 300 - 2.000 m dyp. Opptil 3 meter. Vekt opptil 300 kg. Kjøttet er meget velsmakende og hvitt og fast.

Innlagt dato
Oppdatert dato
07.05.2019
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Fisk tilberedt
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
3140
Spesielle egenskaper
Rødliste art
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kveite som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Kokt kveite3.499,233,339,947,0111,9
Dampet/kokt kveite4.8123,716,0916,970,1920,89
Stekt kveite 34.2175,3413,1413,60,6717,56
Fiskesuppe Singapore à la Lars Barmen4.571,664,743,883,034,4
Stekt Norsk Kveite4.2232,3918,8114,261,4617,24
Pannestekt kveite med jordskokkpuré3.8194,9415,68,343,4213,46
Dampet Norsk Kveite i klassisk stil4.6176,0614,85,085,178,01
Kjetil´s beste stekte hellefisk3.580,284,447,791,8210,56
Ovnsbakt Norsk Kveite med fransk tilbehør3.5196,3317,635,363,748,51
Kongekrabbe & Gudekveite med persille4.2141,188,415,150,1723,02
Kveite med grønnsaker491,715,478,741,4712,41
Stekt kveite med tapenade4.8130,759,096,144,579,12
Kveitekoteletter i hvitvinsaus4.5127,278,3310,580,7515,13
Ovnsbakt kveite med Béchamel4.594,435,096,085,847,1
Helstekt småkveite4.2130,947,3216,10,1419,92







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Kveite, skiver, kokt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.