Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 625 | kilojoule |
Kcal | 149 | kalorier |
Protein | 21.3 | gram |
Karbo | 0 | gram |
Sukker | 0 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |
Fett | 7.1 | gram |
Mettet fett | 1.2 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Kokt kveite | 3.2 | 99,61 | 3,33 | 9,94 | 7,01 | 11,9 |
Ovnsbakt kveite med eplesmørsaus og byggrisotto | 4.7 | 150,72 | 10,56 | 7,38 | 6,01 | 10,12 |
Dampet/kokt kveite | 4.8 | 123,71 | 6,09 | 16,97 | 0,19 | 20,89 |
Dampet kveite med reker og Noilly Prat saus | 5 | 129,56 | 8,28 | 10,67 | 1,6 | 14,65 |
Stekt kveite 3 | 4.2 | 173,78 | 12,98 | 13,57 | 0,67 | 17,56 |
Kveite i appelsinsaus | 4.1 | 101,55 | 5,67 | 9,66 | 2,7 | 12,48 |
Fiskesuppe Singapore à la Lars Barmen | 3.9 | 72,3 | 4,64 | 3,91 | 3,03 | 4,4 |
Helstekt småkveite | 4.2 | 130,94 | 7,32 | 16,1 | 0,14 | 19,92 |
Stekt Norsk Kveite | 4.2 | 232,44 | 18,8 | 14,28 | 1,46 | 17,24 |
Pannestekt kveite med jordskokkpuré | 3.8 | 193,96 | 15,46 | 8,36 | 3,42 | 13,46 |
Dampet Norsk Kveite i klassisk stil | 4.6 | 176,07 | 14,75 | 5,11 | 5,17 | 8,01 |
Kjetil´s beste stekte hellefisk | 3.5 | 81,71 | 4,43 | 7,79 | 1,82 | 10,56 |
Ovnsbakt Norsk Kveite med fransk tilbehør | 3.5 | 196,88 | 17,52 | 5,39 | 3,74 | 8,51 |
Kongekrabbe & Gudekveite med persille | 4.2 | 141,28 | 8,4 | 15,18 | 0,17 | 23,02 |
Marit Bjørgens ovnsbakte kveite | 5 | 94,55 | 5,17 | 10,14 | 1,41 | 12,66 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Uer, kokt | 519 | 123 | 4,2 | 21,4 | 0 |
Sild, storsild/vintersild, kokt | 662 | 159 | 11,7 | 13,6 | 0 |
Rødspette, panert, forfritert, fylt, stekt i fett | 1150 | 277 | 20,4 | 8,9 | 14 |
Makrell, juli-sept (fet), kokt | 1029 | 248 | 20,8 | 15,2 | 0 |
Akkar, innbakt, forfritert, fryst | 888 | 212 | 10,1 | 11,2 | 18,6 |
Ørret, oppdrett, skiver, melpanert, stekt i fett | 865 | 207 | 12,6 | 20,1 | 3,2 |
Makrell, juli-sept (fet), stekt i fett | 1311 | 316 | 25,6 | 18,1 | 3,2 |
Torsk, panert, forfritert, fylt, stekt i fett | 884 | 212 | 14,2 | 10,7 | 10,2 |
Lutefisk, kokt | 231 | 55 | 0,9 | 11,7 | 0 |
Makrell, mai-juni, stekt i fett | 733 | 175 | 9,2 | 19,7 | 3,2 |
Reker, innbakt, forfritert, stekt i soyaolje | 1127 | 270 | 16,4 | 13 | 17,2 |
Sei, filet, kavringpanert, stekt i fett | 820 | 196 | 11 | 15,1 | 8,8 |
Kveite, filet, melpanert, stekt i fett | 714 | 171 | 9,7 | 17,7 | 3,1 |
Breiflabb, filet, kokt | 341 | 80 | 0,2 | 19,8 | 0 |
Hyse, kolje, kokt | 412 | 97 | 0 | 24,2 | 0 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.