Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 662 | kilojoule |
Kcal | 159 | kalorier |
Protein | 13.6 | gram |
Karbo | 0 | gram |
Sukker | 0 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |
Fett | 11.7 | gram |
Mettet fett | 3.5 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Salting av sild | 3.5 | 109,94 | 9,38 | 6,38 | 0 | 2,07 |
Sursild hjemmelagd | 4 | 198,21 | 11,35 | 7,91 | 15,79 | 4,9 |
Gravet sild med sennepssaus med dill | 5.2 | 182,64 | 15,8 | 7,05 | 2,99 | 3,22 |
Stekt spekesild med løk | 3.8 | 124,6 | 8,98 | 6,78 | 3,62 | 3,55 |
Sildekaker | 3.3 | 179,37 | 13,37 | 9,71 | 4,67 | 3,87 |
Sildekaker 2 | 4.5 | 208,81 | 16,11 | 11,57 | 4,12 | 4,26 |
Sildetartar | 4.5 | 199,55 | 12,43 | 9,53 | 11,2 | 4,64 |
Stekt sild 2 | 4.5 | 289,66 | 24,2 | 16,61 | 1,25 | 5,36 |
Sildekarbonader | 4.5 | 140,42 | 10,3 | 7,79 | 3,71 | 2,91 |
Skomakerlaks | 3 | 189,55 | 14,11 | 9,98 | 5,34 | 7,67 |
Marinert stekt sild 2 | 4.5 | 187,65 | 12,27 | 7,56 | 11,47 | 3,37 |
Gravet sild med majonessaus | 4 | 191,32 | 17,54 | 7,37 | 0,94 | 4,32 |
Operakällarens strømming | 4 | 296,44 | 24,5 | 13,68 | 4,95 | 5,2 |
Stekte fiskefileter med løksaus | 4 | 138,02 | 8,7 | 6,13 | 8,2 | 3,2 |
Stekt sild med potet/pastinakk-mos | 3.5 | 133,39 | 7,81 | 5,48 | 9,48 | 3,53 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Rødspette, panert, forfritert, fylt, stekt i fett | 1150 | 277 | 20,4 | 8,9 | 14 |
Kveite, filet, melpanert, stekt i fett | 714 | 171 | 9,7 | 17,7 | 3,1 |
Sild, fetsild/sommersild, kokt | 1029 | 248 | 20,8 | 15,2 | 0 |
Fiskemannen fish and chips | 798 | 190,72 | 7 | 7 | 25 |
Akkar, innbakt, forfritert, stekt i soyaolje | 1380 | 331 | 21,2 | 12,6 | 22 |
Kveite, skiver, kokt | 625 | 149 | 7,1 | 21,3 | 0 |
Torsk, skiver, kokt | 425 | 100 | 1,5 | 21,8 | 0 |
Makrell, mai-juni, kokt | 449 | 107 | 4,5 | 16,6 | 0 |
Sei, filet, melpanert, stekt i myk margarin | 632 | 150 | 5,1 | 22,9 | 3,1 |
Rødspette, panert, forfritert, fylt, ovnsstekt uten fett | 932 | 223 | 13,6 | 9,6 | 15,2 |
Sei, filet, melpanert, stekt i hard margarin | 658 | 157 | 5,8 | 22,9 | 3,1 |
Røye, melpanert, stekt i fett | 701 | 168 | 9,8 | 16,8 | 3,1 |
Torsk, panert, forfritert, ovnsstekt uten fett | 662 | 157 | 3,5 | 17,2 | 13,3 |
Breiflabb, filet, kokt | 341 | 80 | 0,2 | 19,8 | 0 |
Ørret, sjøørret, kokt | 567 | 135 | 3,9 | 25 | 0 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.