Reker, innbakt, forfritert, fryst

Kalorier og viktig næringsinnhold i Reker, innbakt, forfritert, fryst

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 945 kilojoule
Kcal 225 kalorier
Protein 14.8 gram
Karbo 18.6 gram
Sukker 0.1 gram
Kostfiber 1 gram
Fett 10 gram
Mettet fett 4.1 gram



Annonse





Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
19.05.2022
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Fisk tilberedt
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
3379





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Reker som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Spansk Paella4.6114,513,767,9210,955,52
Sushi med purre4.5194,563,689,0330,345,76
Ovnsbakt torsk med smørsaus og reker5.770,473,875,243,265,48
Bouillabaisse Julens beste fiskesuppe4.875,073,938,30,866,05
Thai vårruller 25.367,150,739,375,058,69
Stekt ris med reker og kylling4.3145,585,6611,4811,664,96
Fiskesuppe til mange5.389,326,985,11,274,88
Fyll til terteskjell4.5120,195,757,079,677,72
Hvitløksreker (Gambas al Ajillo)4.8381,2435,714,220,7120,14
Fiskegryte på blåskjell (Ypperlig strand mat)5.474,843,248,71,816,32
Ovnsbakt torsk med soyasmør og reker5.1105,747,745,253,435,98
Rekecoctail 34172,2113,399,722,814,38
Tom Yang Kung3.914,660,282,120,832,02
Dampet kveite med reker og Noilly Prat saus5129,568,2810,671,614,65
Kylling Bombay4.1200,4113,4716,972,464,41


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Reker, innbakt, forfritert, fryst med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.