Afrikanske Dill kjøttkaker inneholder
64 Kalorier,
3 g Karbo,
7 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Afrikanske Dill kjøttkaker har ingen allergener
Afrikanske Dill kjøttkaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6355 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Afrikanske Dill kjøttkaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 64.41 | 256.55 | Kcal |
Protein | 7.46 | 29.71 | gram |
Karbohydrat | 3.11 | 12.39 | gram |
Kostfiber | 1.03 | 4.10 | gram |
Fett | 2.23 | 8.88 | gram |
Mettet fett | 0.79 | 3.15 | gram |
Salt | 0.13 | 0.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.22 | Kr 32.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 593 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,31 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hakk løk, hvitløk og dill grovt.
Bland alle ingrediensene sammen, unntatt de hakkede tomater. Form kakene, og stek dem i olje, (gjerne en god oliven olje). De skal gjennomstekes!
Når de vendes første gang, helles de hakket tomater over, og kakene steker videre til de er ferdige.
De hakket tomater har nå tatt god smak, og utgjør seg som saus.
Server med Jasmin eller basmati ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22980)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Afrika
Innlagt dato:2006-10-29
Oppdatert dato:2006-10-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift