Auberginer med pestosaus inneholder
295 Kalorier,
2 g Karbo,
7 g Protein og
28 g Fett pr 100 gr
Auberginer med pestosaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Auberginer med pestosaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4872 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Auberginer med pestosaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 294.73 | 469.87 | Kcal |
Protein | 6.77 | 10.79 | gram |
Karbohydrat | 2.09 | 3.33 | gram |
Kostfiber | 3.78 | 6.03 | gram |
Fett | 27.97 | 44.59 | gram |
Mettet fett | 5.19 | 8.27 | gram |
Salt | 0.20 | 0.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.30 | Kr 24.39 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 638 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,83 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del auberginene i to på langs, og legg dem på en smurt plate. Drypp over olivenolje, og stek dem ved 190 C i 15-20 minutter. Snu dem, og stek dem i ytterligere 15 minutter.
Til pestoen har du basilikum, pinjekjerner, hvitløk, parmesan, olivenolje og krydder i en food processor eller hurtigmikser og kjører til en glatt puré. Når auberginene er ferdig, heller du pestoen over og serverer dem kalde eller varme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6044)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-06
Oppdatert dato:2002-12-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift