Bakt potet med Quorn-fyll inneholder
73 Kalorier,
9 g Karbo,
5 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Bakt potet med Quorn-fyll har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bakt potet med Quorn-fyll er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bakt potet med Quorn-fyll!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 73.30 | 314.59 | Kcal |
Protein | 4.54 | 19.48 | gram |
Karbohydrat | 8.74 | 37.51 | gram |
Kostfiber | 2.80 | 12.02 | gram |
Fett | 1.62 | 6.95 | gram |
Mettet fett | 0.47 | 2.02 | gram |
Salt | 0.24 | 1.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.17 | Kr 22.19 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 717 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,69 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Ha olje i en panne på medium varme. Tilsett løk og sauter til de er myke – ca. fire til fem minutter
2. Tilsett paprika, Quorn deig, tomat, chilipulver og spisskummen. Sett ned varmen – la småkoke i åtte til ti minutter
3. Rør inn røde bønner, smaksett med salt og pepper og la småkoke i ytterligere tre til fem minutter
4. Skjær hver potet åpen på toppen. Fyll opp med Quorn blandingen, topp hver potet med en 1 ss ost.
5. Server umiddelbart med hakket vårløk og rømme om ønskelig
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Quorn
(Intern: 27270)
Tilberedningstid:
35 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smårett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-07-09
Oppdatert dato:2010-07-09
Lesere:
3332 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift