Biff med pasta, rød pesto, nøtter og karri couli inneholder
360 Kalorier,
10 g Karbo,
12 g Protein og
30 g Fett pr 100 gr
Biff med pasta, rød pesto, nøtter og karri couli har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Biff med pasta, rød pesto, nøtter og karri couli er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5807 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Biff med pasta. rød pesto. nøtter og karri couli!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 359.95 | 1 754.76 | Kcal |
Protein | 11.74 | 57.23 | gram |
Karbohydrat | 9.53 | 46.46 | gram |
Kostfiber | 2.03 | 9.90 | gram |
Fett | 30.09 | 146.69 | gram |
Mettet fett | 4.06 | 19.79 | gram |
Salt | 0.24 | 1.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 16.98 | Kr 82.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 950 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,59 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Biff-filet og pasta
Stek tournedoen, ca. 3 min på hver side. Ta de av platen for hvile. Kok fettuccinien og varm rød pesto. Rist mandlene i en tørr panne og smak til med salt.
Karri couli
Stek alle ingrediensene lett i 2 dl olje. Tilsett resten av oljen , ta kjelen av varmen og la det trekke ca. 24 timer. Bland og sil det. Coulien kan lagres i kjøleskap opp til en måned.
Servering
Legg tournedoen over pesto på serveringsfat. Garner med fettuccini og pynt med litt karricouli i en sirkel rundt. Strø ristede mandler og kappet persille over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Diabetes info
(Intern: 1516)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-13
Oppdatert dato:2002-09-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift