Fotograf:
Matprat.no
Biff av indrefilet med pannestekt asparges og øste inneholder
98 Kalorier,
4 g Karbo,
8 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Biff av indrefilet med pannestekt asparges og øste har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Biff av indrefilet med pannestekt asparges og øste er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 5 lesere
Lesere:
18686 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Biff av indrefilet med pannestekt asparges og øste!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 97.80 | 625.61 | Kcal |
Protein | 7.93 | 50.73 | gram |
Karbohydrat | 3.70 | 23.67 | gram |
Kostfiber | 0.62 | 3.97 | gram |
Fett | 5.56 | 35.57 | gram |
Mettet fett | 2.79 | 17.85 | gram |
Salt | 0.96 | 6.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.85 | Kr 82.20 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 559 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,13 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Del indrefileten i 4 like store biffer. Stek på middels sterk varme i ca. 3 minutter på hver side. Dryss over salt og pepper. Skru ned varmen, og la dem hvile på svak varme noen minutter før serverering.
2. Skrell den nederste delen av aspargesen. Skjær østerssoppen i skiver. Vend asparges og østerssopp i litt olje, og krydre med salt og pepper. Stek på middels god varme i panna, eller bruk en grillpanne.
3. Skrell og kok potetene. Sil av vannet, og damp dem tørre. Mos potetene, tilsett melk og smør og rør godt. Smak til med salt og pepper.
4. Del sjampinjongene i 4 og brun dem i panna med smør og olje, sammen med sjalottløk. Smak til med salt og pepper. Tilsett buljong og fløte, kok inn til du får en saus med passe tykk og fin konsistens.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 18607)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-11-19
Oppdatert dato:2004-11-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift