Boller med fennikel og mandler inneholder
243 Kalorier,
41 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Boller med fennikel og mandler har beregnet å ha følgende allergener
Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Boller med fennikel og mandler er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Boller med fennikel og mandler!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 243.31 | 2 023.12 | Kcal |
Protein | 6.42 | 53.38 | gram |
Karbohydrat | 41.30 | 343.41 | gram |
Kostfiber | 3.49 | 29.02 | gram |
Fett | 5.05 | 41.99 | gram |
Mettet fett | 0.51 | 4.24 | gram |
Salt | 2.24 | 18.65 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.41 | Kr 44.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 832 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 67,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Alle de tørre deler blandes (mandlene hakkes grovt, det er ikke nødvendig at skolde dem). Deretter tilsettes eplemos og vann.
Det hele røres til en tykk men ikke for tung sandkakedeig. En stor ss deig has i papir- eller metallforme. Settes til heving et lunt sted i 10 - 15 minutter. Bakes ved 210° i 10 - 15 minutter.
Bollene er velegnede til matbrød. De skal serveres friskbakte eller lune. Man kan skifte ut krydderene med feks estragon, dill, kjørvel, persille eller purre, alt etter hvilke retter, brødene skal brukes til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22446)
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-30
Oppdatert dato:2006-06-30
Lesere:
4778 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift