Brød med skjåkgryn inneholder
156 Kalorier,
23 g Karbo,
5 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Brød med skjåkgryn har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brød med skjåkgryn er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4354 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Brød med skjåkgryn med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 156.48 | 2 921.48 | 60.86 | Kcal |
Protein | 4.54 | 84.76 | 1.77 | gram |
Karbohydrat | 22.91 | 427.73 | 8.91 | gram |
Kostfiber | 4.71 | 87.94 | 1.83 | gram |
Fett | 4.14 | 77.29 | 1.61 | gram |
Mettet fett | 0.78 | 14.56 | 0.30 | gram |
Salt | 0.95 | 17.71 | 0.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 0.98 | Kr 18.30 | Kr 0.38 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 867 totalt | 1 867 pr porsj | 39 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 58,56 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 48
skiver
Bløyt opp og kok Skjåkgryna.
Rør gjæren ut i lunka vatn og tilsett smelta margarin. Ha i
resten av ingrediensane og arbeid deigen godt. Hev
deigen til dobbel storleik. Bak ut brøda og legg dei i
smurde former. Etterhev i 40 min. Steik i 40-50 min. I 200
grader.
Gir 2-3 brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ottadalen Mølle
(Intern: 17955)
Kategori:
Brød
Land:
Norge
Fylke:
Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-06
Oppdatert dato:2004-06-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift