Brosme i minestronesuppe



Brosme i minestronesuppe oppskrift.
Fotograf: Synøve Dreyer
Minestronesuppe kan varieres med de grønnsakene og urtene man har tilgjengelige, samt pasta. I denne oppskriften har vi brukt brosme og pesto i tillegg.

Oppskriften inneholder 86 Kalorier, 5 g Karbo, 6 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Melk, Selleri, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Brosme i minestronesuppe er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1368 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
800grbrosmefilet, uten skinn og bein

Suppe

1stkløk
2feddhvitløk
1dlpersille, frisk
2ssgressløk
2ssolivenolje
8dlkyllingbuljong
3stkpotet
50grmakaroni
2stkgulrot
4stang(stenger)selelri
50grbønner, hvite
1dashSalt og pepper

Pesto

1sspinjekjerner
1bunt(er)basilikum, frisk
1feddhvitløk
1dlparmesan, revet
1dlolivenolje
0,5stksitron
1dashSalt og pepper




Næringsdeklarasjon for Brosme i minestronesuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier85.98614.52Kcal
Protein5.9942.81gram
Karbohydrat4.5232.31gram
Kostfiber1.007.15gram
Fett4.6633.31gram
Mettet fett0.846.00gram
Salt0.473.37gram
Pris på oppskriftenKr 7.04Kr 50.32Kroner
Hele oppskriften veier2 859 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo21,02 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær brosme i serveringsstykker.
Kok opp rikelig med lettsaltet vann i en kasserolle.
Ha i brosmestykkene, skru av varmen og la det trekke til fisken så vidt begynner å flake seg ca. 6 minutter. Vannet skal ikke koke opp, men holde seg like under kokepunktet.

Suppe
Grovhakk løk, og finhakk hvitløk, persille og gressløk.
Skjær grønnsakene i like store terninger, ca. 0,5 cm store.
Varm olivenolje i en kasserolle, og fres løk og hvitløk blank.
Tilsett kyllingbuljong og kok opp.
Ha i potetterninger og makaroni, og la det koke i 8 minutter.
Tilsett resten av grønnsakene og bønner, og la det koke i 4 minutter.
Smak til med salt og pepper, og ha i persille og gressløk rett før servering.

Pesto
Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne og avkjøl.
Kjør pinjekjerner, basilikum, hvitløk, parmesan, olivenolje og sitronsaft glatt i en blender eller med en stavmikser.
Smak til med salt og pepper, og spe på med mer olivenolje dersom du ønsker en bløtere konsistens.
Hell minestronesuppe i dype tallerkener og ha fisken på toppen. Ha en skje pesto over hvert fiskestykke.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 32969)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Innlagt dato:2017-04-16
Oppdatert dato:2017-04-16


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Brosme i minestronesuppe.Brosme i minestronesuppe.
Denne retten har 85,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.