Fotograf:
Synøve Dreyer
Minestronesuppe kan varieres med de grønnsakene og urtene man har tilgjengelige, samt pasta. I denne oppskriften har vi brukt brosme og pesto i tillegg. Oppskriften inneholder
86 Kalorier,
5 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Melk, Selleri, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brosme i minestronesuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
1368 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Brosme i minestronesuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 85.98 | 614.52 | Kcal |
Protein | 5.99 | 42.81 | gram |
Karbohydrat | 4.52 | 32.31 | gram |
Kostfiber | 1.00 | 7.15 | gram |
Fett | 4.66 | 33.31 | gram |
Mettet fett | 0.84 | 6.00 | gram |
Salt | 0.47 | 3.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.04 | Kr 50.32 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 859 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,02 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær brosme i serveringsstykker.
Kok opp rikelig med lettsaltet vann i en kasserolle.
Ha i brosmestykkene, skru av varmen og la det trekke til fisken så vidt begynner å flake seg ca. 6 minutter. Vannet skal ikke koke opp, men holde seg like under kokepunktet.
Suppe
Grovhakk løk, og finhakk hvitløk, persille og gressløk.
Skjær grønnsakene i like store terninger, ca. 0,5 cm store.
Varm olivenolje i en kasserolle, og fres løk og hvitløk blank.
Tilsett kyllingbuljong og kok opp.
Ha i potetterninger og makaroni, og la det koke i 8 minutter.
Tilsett resten av grønnsakene og bønner, og la det koke i 4 minutter.
Smak til med salt og pepper, og ha i persille og gressløk rett før servering.
Pesto
Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne og avkjøl.
Kjør pinjekjerner, basilikum, hvitløk, parmesan, olivenolje og sitronsaft glatt i en blender eller med en stavmikser.
Smak til med salt og pepper, og spe på med mer olivenolje dersom du ønsker en bløtere konsistens.
Hell minestronesuppe i dype tallerkener og ha fisken på toppen. Ha en skje pesto over hvert fiskestykke.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 32969)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Innlagt dato:2017-04-16
Oppdatert dato:2017-04-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift