Ceviche med reker og hyse



Ceviche med reker og hyse inneholder 124 Kalorier, 3 g Karbo, 8 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Ceviche med reker og hyse har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ceviche med reker og hyse er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 7457 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
200grreker, pillede
400grfersk hysefilet
1dlolivenolje
2stkavokado
2stkmaiskolber
4stksjalottløk
1feddhvitløk
2stkrøde chili
4stklime
1stksitron
frisk koriander
frisk persille
1dashsalt
sukker




Næringsdeklarasjon for Ceviche med reker og hyse!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier123.59521.89Kcal
Protein8.4435.64gram
Karbohydrat2.8712.12gram
Kostfiber1.606.76gram
Fett8.3535.26gram
Mettet fett1.245.24gram
Salt0.271.13gram
Pris på oppskriftenKr 10.59Kr 44.72Kroner
Hele oppskriften veier1 689 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo9,28 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Renskjær fiskefileten for bein og hinner, og skjær den i små terninger. Rens og skjær avokadoene i like store biter.

Kok maiskolbene i lettsaltet vann med litt sukker i ca 10 minutter under lokk. Avkjøl dem og skjær av kornene.

Skjær sjalottløkene i tynne skiver. Press hvitløk. Finhakk chili og ta med frøene. Vask limen, skjær strimler av det ytterste grønne skallet. Unngå at noe av det hvite følger med, og finhakk det.

Ha alt sammen i en stor bolle. Press limesaft over sammen med saften av sitronen. Legg i rekene sammen med rikelig hakket koriander og persille.

Tilsett til slutt oljen, og bland det hele lett med to skjeer. Mariner i 2-3 timer i kjøleskap før servering.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7888)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Reker, bulgur og kikertsalat.Reker, bulgur og kikertsalat.
Denne retten har 131,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reker med smakfulle sauser.Reker med smakfulle sauser.
Denne retten har 430,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 42,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kaldtfat med blomkål, egg og reker.Kaldtfat med blomkål, egg og reker.
Denne retten har 79,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 26,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reker a la Nicoise.Reker a la Nicoise.
Denne retten har 113,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,09.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.