Ceviche med reker og hyse inneholder
124 Kalorier,
3 g Karbo,
8 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Ceviche med reker og hyse har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ceviche med reker og hyse er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7457 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ceviche med reker og hyse!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 123.59 | 521.89 | Kcal |
Protein | 8.44 | 35.64 | gram |
Karbohydrat | 2.87 | 12.12 | gram |
Kostfiber | 1.60 | 6.76 | gram |
Fett | 8.35 | 35.26 | gram |
Mettet fett | 1.24 | 5.24 | gram |
Salt | 0.27 | 1.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.59 | Kr 44.72 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 689 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,28 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Renskjær fiskefileten for bein og hinner, og skjær den i små terninger. Rens og skjær avokadoene i like store biter.
Kok maiskolbene i lettsaltet vann med litt sukker i ca 10 minutter under lokk. Avkjøl dem og skjær av kornene.
Skjær sjalottløkene i tynne skiver. Press hvitløk. Finhakk chili og ta med frøene. Vask limen, skjær strimler av det ytterste grønne skallet. Unngå at noe av det hvite følger med, og finhakk det.
Ha alt sammen i en stor bolle. Press limesaft over sammen med saften av sitronen. Legg i rekene sammen med rikelig hakket koriander og persille.
Tilsett til slutt oljen, og bland det hele lett med to skjeer. Mariner i 2-3 timer i kjøleskap før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7888)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kalde retter
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift