Confit med lam inneholder
253 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
23 g Fett pr 100 gr
Confit med lam har ingen allergener
Confit med lam er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
10533 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Confit med lam!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 253.24 | 579.92 | Kcal |
Protein | 9.20 | 21.07 | gram |
Karbohydrat | 2.41 | 5.52 | gram |
Kostfiber | 1.16 | 2.66 | gram |
Fett | 22.72 | 52.03 | gram |
Mettet fett | 7.26 | 16.63 | gram |
Salt | 0.17 | 0.39 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.49 | Kr 24.02 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 916 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,8 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kjøttet skjæres i små stykker, som krydres med salt og pepper. Grønnsakene skjæres i terninger, løkene hakkes grovt.
Andefettet smeltes, og kjøtt og grønnsaker ristes godt oppi. Kaldt vann tilsettes, så det hele akkurat er dekket. Det bringes i kok og skummes grundig.
Timian tilsettes, og det småkoker til kjøttet er mye mørt 1 - 1 1/2 time. Timian fjernes, og grytens innhold piskes til en grøtet masse med en pisk.
Smakes til med salt og pepper, helles i en form og settes til avkjøling.
Ved servering vendes confiten ut og skives. Grovt brød og eventuelt hjemmelaget pickles serveres til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22846)
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-09-19
Oppdatert dato:2006-09-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift