Coq au vin - Hane i vin fra Lindeberg gård inneholder
90 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Coq au vin - Hane i vin fra Lindeberg gård har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Coq au vin - Hane i vin fra Lindeberg gård er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
11233 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Coq au vin - Hane i vin fra Lindeberg gård!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 89.69 | 601.02 | Kcal |
Protein | 8.50 | 56.96 | gram |
Karbohydrat | 2.27 | 15.21 | gram |
Kostfiber | 0.84 | 5.63 | gram |
Fett | 3.81 | 25.53 | gram |
Mettet fett | 1.66 | 11.12 | gram |
Alkohol | 1.52 % | | | |
Salt | 0.52 | 3.47 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.41 | Kr 42.95 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 680 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,12 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Brun halvparten av fettet i en stekepanne over middels varme. Legg kjøttet i, krydre med salt og pepper og press hvitløken over. Kjøttet brunes godt i 10-15 min. Legges over i gryten. Spe med rødvinen og legg i persillen. La retten koke opp og siden trekke over svak varme. Brun løk og flesk sammen i stekepannen og legg det over i gryten. Brun soppen og legg også denne over i gryten. Retten trekkes over svak varme i 20-30 min, under lokk. Smak til med salt, pepper og eventuelt mer rødvin. Server hane i vin med kokte poteter eller ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bondelaget
(Intern: 17619)
Kategori:
Gryterett
Land:
Norge
Fylke:
Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-04-26
Oppdatert dato:2004-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift