Fotograf:Dansukker Retten kan serveres som en selvstendig grønnsaksrett eller som garnityr. Den er spesielt god til f.eks. fisk eller lam. Pasta eller ris som er kokt på forhånd, kan brukes i stedet for couscous.
Varm oljen i en panne og stek grønnsakene godt. Tilsett løk, hvitløk og chili og surr det hele i ca 1 minutt. Hell over sirup og rør den godt sammen med de andre ingrediensene i pannen. Bland i couscous, sitronsaft og vann. Retten er klar når all væsken er sugd opp av couscousen – det tar et par minutter. Smak til med salt og pepper. Rør i mynte og persille før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33560)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne Diett/allergi:
Vegetarmat Innlagt dato:2017-12-31
Oppdatert dato:2017-12-31