Den klassiske norske Bacalao inneholder
78 Kalorier,
7 g Karbo,
12 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Den klassiske norske Bacalao har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Den klassiske norske Bacalao er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,6 poeng fra 9 lesere
Lesere:
35267 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Den klassiske norske Bacalao!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 78.33 | 377.55 | Kcal |
Protein | 11.73 | 56.54 | gram |
Karbohydrat | 6.58 | 31.72 | gram |
Kostfiber | 1.15 | 5.54 | gram |
Fett | 0.31 | 1.49 | gram |
Mettet fett | 0.04 | 0.19 | gram |
Salt | 2.92 | 14.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.29 | Kr 25.50 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 410 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,6 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vann ut klippfiske i to døgn, og skift vann 4 ganger. Ta bort skinn og bein og del fisken i stykker på ca 50 g hver. Skrell potet, chili og løk i skiver. Varm oljen i en vid kaserolle. Fres tomatpurè og løk i oljen. Legg resten av ingrediensene lagvis og bak hele kjelen med lokk i ovn på 150 °C i 3 timer.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Annies Gjestekro
(Intern: 16010)
Kategori:
Gryterett
Land:
Norge
Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-10-21
Oppdatert dato:2003-10-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift