Dr Lindbergs solsikkerugbrød inneholder
340 Kalorier,
49 g Karbo,
11 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Dr Lindbergs solsikkerugbrød har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dr Lindbergs solsikkerugbrød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Lesere:
8255 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Dr Lindbergs solsikkerugbrød med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 340.30 | 7 234.78 | 1 808.69 | Kcal |
Protein | 10.50 | 223.23 | 55.81 | gram |
Karbohydrat | 48.87 | 1 038.98 | 259.74 | gram |
Kostfiber | 13.25 | 281.70 | 70.42 | gram |
Fett | 8.48 | 180.28 | 45.07 | gram |
Mettet fett | 0.87 | 18.50 | 4.62 | gram |
Salt | 0.37 | 7.91 | 1.98 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.82 | Kr 59.95 | Kr 14.99 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 126 totalt | 2 126 pr porsj | 532 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 57,44 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
brød
Dersom fersk gjær; løs opp gjæren i litt av det lunkne vannet (37 grader), og tilsett resten av det ""våte"".
Dersom tørrgjær; bland gjæret i resten av melblandingen, og tilsett deretter det ""våte"". Vannet skal være nærmere 40 grader.
Tilsett alt det andre.
Elt godt i en kjøkkenmaskin i ca 5 minutter; deigen skal være litt tykk, grøtaktig.
Del deigmassen i 4 smurte former, og la den heve under klede i 1 time. Brødene stekes ved 200 grader i 40-60 minutter, og avkjøles deretter på rist!"
Dette er en oppskrift som dumpet inn hos meg. Og siden Dr. Lindberg er i skuddet for øyeblikket så tar jeg den med. Jeg har ikke testet den og går ikke god for den.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3297)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-26
Oppdatert dato:2002-11-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift