Eltefri pizza med reinsdyrskav. bacon og kantareller



Eltefri pizza med reinsdyrskav, bacon og kantareller oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
En sprø og god pizza med reinsdyrskav i kombinasjon med bacon og kantareller. Tar litt tid, men sett igang dagen før.

Oppskriften inneholder 216 Kalorier, 20 g Karbo, 10 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Eltefri pizza med reinsdyrskav, bacon og kantareller er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner

Fyll:

250grreinsdyrskav
200grvellagret hvitost
150grbacon
150grkantarell
4sstyttebær
4ssgrovhakket bladpersille

Deig

500grhvetemel
0,25tstørrgjær
1,5tssalt
3,5dlvann

Pizzasaus

1,5dlcrème fraîche orginal, 35 %
0,5stkfinhakket rød chili
2feddfinhakket hvitløk
1ssolivenolje
1,5tsfinhakket frisk timian
0,5tssalt
0,25tspepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Eltefri pizza med reinsdyrskav. bacon og kantareller!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier215.71999.10Kcal
Protein10.2447.43gram
Karbohydrat19.9092.17gram
Kostfiber1.275.88gram
Fett10.2947.66gram
Mettet fett5.0923.58gram
Salt1.145.27gram
Pris på oppskriftenKr 7.80Kr 36.13Kroner
Hele oppskriften veier1 853 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Lag pizzadeig dagen før du skal bruke den. Bland det tørre sammen i en bolle, og rør inn vann. Deigen skal være fast, men fortsatt litt klissete. Dekk bakebollen med lokk eller plast, og la deigen heve i romtemperatur i ca. 18 timer.
2. Legg et ark med bakepapir på benken, strø på litt mel og hvelv deigen på papiret. Del deigen i 4 emner. Bruk en slikkepott eller litt mel på fingrene og brett alle fire sidene av deigen inn mot midten. Dryss over litt mer mel om deigen føles klissete. Snu emnene slik at de ligger med bretten ned oppå det melete bakepapiret. Legg litt plastfolie over emnene eller dekk dem med bakebollen. La dem etterheve i minst 1 time.
3. Lag pizzasaus.
Bland sammen crème fraîche, chili, hvitløk, olivenolje og timian. Smak til med salt og pepper. La gjerne sausen trekke smak 1 time før du bruker den.
4. Sett stekeovn på 250 °C eller mer, ca. 20-30 minutter før pizzadeigen er klar til å bakes ut.

Det beste resultatet får du ved å bruke en pizzastein. Sett da pizzasteinen inn i kald ovn, slik at den ikke sprekker.

5. Skjær bacon i biter og fres det sprøtt i en varm stekepanne. Bruk en pensel og børst kantarell fri for jord.
6. Ha mel på hendene, og bruk dem til å strekke deigen til en sirkel. La deigen hvile over håndbakene samtidig som du roterer deigen rundt. Legg deigen direkte på den varme pizzasteinen (med litt mel) eller på et bakepapirkledd stekebrett. Forstek pizzabunnen i 2 minutter.

Skal du ha gjester, kan du forsteke alle bunnene og deretter be gjestene lage sin egen pizza med det fyllet de liker best.

7. Smør pizzasaus på den forstekte pizzabunnen. Legg raskt på reinsdyrskav, revet hvitost, bacon og kantarellere og sett pizzaen rett tilbake i stekeovnen. Stek pizzaen i ca. 5 minutter, eller til den er gyllen og osten har smeltet.

8. Topp pizzaen med tyttebær og grovhakket bladpersille rett før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 31732)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza
Innlagt dato:2014-10-25
Oppdatert dato:2014-10-25
Lesere: 1050 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Eltefri pizza med reinsdyrskav, bacon og kantareller.Eltefri pizza med reinsdyrskav, bacon og kant.
Denne retten har 215,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eltefri pizza med reinsdyrskav, granateple og spinat.Eltefri pizza med reinsdyrskav, granateple og.
Denne retten har 206,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pizza med reinsdyrstek.Pizza med reinsdyrstek.
Denne retten har 154,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.