Ferskt kjøtt og suppe fra Skjeastua inneholder
98 Kalorier,
5 g Karbo,
7 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Ferskt kjøtt og suppe fra Skjeastua har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ferskt kjøtt og suppe fra Skjeastua er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ferskt kjøtt og suppe fra Skjeastua!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 97.54 | 761.68 | Kcal |
Protein | 7.31 | 57.08 | gram |
Karbohydrat | 5.06 | 39.51 | gram |
Kostfiber | 0.36 | 2.81 | gram |
Fett | 5.26 | 41.07 | gram |
Mettet fett | 2.42 | 18.90 | gram |
Salt | 0.63 | 4.91 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.57 | Kr 35.69 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 124 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,75 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok kjøttstykkene så hele som mulig. Skum av. Salt og legg i det grønne av purren. Trekkes under lokk i ca 1 ½ time. Vask, rens og del grønnsakene. Alt has i kjelen. Trekkes i 10 min. Smak suppen til med salt og pepper. Skjær kjøttet i skiver før servering.
Klot (melboller)
Lag en glatt jevning. Svelles i ca. 15 min. Ha i krydder og halvpisket egg. Ha en vid kjele med lettsaltet vann. Lag boller med en stor teskje og trekk disse i vannet i 10 min.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bondelaget
(Intern: 17621)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-04-26
Oppdatert dato:2004-04-26
Lesere:
6944 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift