Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Ferskt kjøtt og suppe fra Skjeastua oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Ferskt kjøtt og suppe fra Skjeastua



Ferskt kjøtt og suppe fra Skjeastua inneholder 98 Kalorier, 5 g Karbo, 7 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Ferskt kjøtt og suppe fra Skjeastua har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ferskt kjøtt og suppe fra Skjeastua er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 1kgstorfekjøtt med ben – høyrygg, bog, bryst eller bibringe.
Ca 1,5litervann
2tssalt
el persillerot
1stk litepurre
Pepper, salt

Klot (melboller)

200grhvetemel
2dlmjølk
0,5tssalt
0,25tskardemomme
1stkegg




Næringsdeklarasjon for Ferskt kjøtt og suppe fra Skjeastua!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier97.54761.68Kcal
Protein7.3157.08gram
Karbohydrat5.0639.51gram
Kostfiber0.362.81gram
Fett5.2641.07gram
Mettet fett2.4218.90gram
Salt0.634.91gram
Pris på oppskriftenKr 4.57Kr 35.69Kroner
Hele oppskriften veier3 124 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo20,75 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kok kjøttstykkene så hele som mulig. Skum av. Salt og legg i det grønne av purren. Trekkes under lokk i ca 1 ½ time. Vask, rens og del grønnsakene. Alt has i kjelen. Trekkes i 10 min. Smak suppen til med salt og pepper. Skjær kjøttet i skiver før servering.

Klot (melboller)
Lag en glatt jevning. Svelles i ca. 15 min. Ha i krydder og halvpisket egg. Ha en vid kjele med lettsaltet vann. Lag boller med en stor teskje og trekk disse i vannet i 10 min.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Bondelaget
(Intern: 17621)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-04-26
Oppdatert dato:2004-04-26
Lesere: 6944 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fersk kjøtt og suppe fra Stange Gjestegård.Fersk kjøtt og suppe fra Stange Gjestegård.
Denne retten har 81,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marokkanske kjøttboller.Marokkanske kjøttboller.
Denne retten har 85,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,92.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sukiyaki, nasjonalretten til Japan.Sukiyaki, nasjonalretten til Japan.
Denne retten har 99,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sosekjøtt - kjøtt i mørke.Sosekjøtt - kjøtt i mørke.
Denne retten har 86,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ferskt kjøtt og suppe 1.Ferskt kjøtt og suppe 1.
Denne retten har 41,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Biff i curry.Biff i curry.
Denne retten har 229,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kokt sprengt oksebryst.Kokt sprengt oksebryst.
Denne retten har 131,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Biff i snøre med kremet løk.Biff i snøre med kremet løk.
Denne retten har 47,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pabellon Criollo fra Venezuela.Pabellon Criollo fra Venezuela.
Denne retten har 97,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gammeldagse kjøttkaker.Gammeldagse kjøttkaker.
Denne retten har 240,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Oksebringe med linser.Oksebringe med linser.
Denne retten har 159,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Oksestek i kefir.Oksestek i kefir.
Denne retten har 97,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.