Fotograf:
Gilde
Fisk i Birkebeinerskinke og estragon, syltet tomat, appelsinkokt fennikel og safranskum inneholder
67 Kalorier,
3 g Karbo,
7 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Fisk i Birkebeinerskinke og estragon, syltet tomat, appelsinkokt fennikel og safranskum har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fisk i Birkebeinerskinke og estragon, syltet tomat, appelsinkokt fennikel og safranskum er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5278 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fisk i Birkebeinerskinke og estragon. syltet tomat. appelsinkokt fennikel og safranskum!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 67.36 | 273.92 | Kcal |
Protein | 7.06 | 28.71 | gram |
Karbohydrat | 2.96 | 12.04 | gram |
Kostfiber | 0.95 | 3.86 | gram |
Fett | 2.82 | 11.47 | gram |
Mettet fett | 0.84 | 3.42 | gram |
Salt | 0.96 | 3.90 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.04 | Kr 40.83 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 627 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,57 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fisken saltes og pepres, rulles opp som en rull og pakkes inn i Birkebeinerskinke og estragon blader. Brunes godt i solsikkeolje og bakes i ovnen med smør og hvitløk på 150 grader i 6 min.
Tomatene bakes hele i ovnen i olivenolje, lime, stjerneanis, salt og pepper på 100 grader i 15 min.
Fennikel renses for kjerne og kuttes i strimler, kokes så i appelsinsaft, sitron, safran og kylling kraft til fennikelen er mør.
Smakes til med salt og pepper.
Løk grovhakkes og freses i solsikkeolje med safran og honning til løken er gylden. Tilsett hvitvin og kok inn til halv mengde.
Kyllingkraften tilsettes og reduseres igjen. Hell i fløten og kok til det er rett konsistens, sil og monter med smør rett før servering. Skummes opp med stavmikser.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24590)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-12-29
Oppdatert dato:2007-12-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift