Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Fisk i Birkebeinerskinke og estragon. syltet tomat. appelsinkokt fennikel og safranskum oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Fisk i Birkebeinerskinke og estragon. syltet tomat. appelsinkokt fennikel og safranskum



Fisk i Birkebeinerskinke og estragon, syltet tomat, appelsinkokt fennikel og safranskum oppskrift.
Fotograf: Gilde
Fisk i Birkebeinerskinke og estragon, syltet tomat, appelsinkokt fennikel og safranskum inneholder 68 Kalorier, 3 g Karbo, 7 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Fisk i Birkebeinerskinke og estragon, syltet tomat, appelsinkokt fennikel og safranskum har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fisk i Birkebeinerskinke og estragon, syltet tomat, appelsinkokt fennikel og safranskum er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
350grfilet av skate, kveite eller breiflabb
150grGilde Birkebeinerskinke
fersk estragon
solsikkeolje
oliven olje
1dashsmør
12stksherry tomater
6stksjalottløk
hvitløk
1stklime
1stksitron
2stkappelsiner
stjerneanis
1stkfennikel
safran
kyllingkraft
honning
hvitvin
fløte




Næringsdeklarasjon for Fisk i Birkebeinerskinke og estragon. syltet tomat. appelsinkokt fennikel og safranskum!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier67.86275.95Kcal
Protein7.0828.79gram
Karbohydrat2.9612.04gram
Kostfiber1.255.08gram
Fett2.8011.39gram
Mettet fett0.833.38gram
Salt0.963.90gram
Pris på oppskriftenKr 10.04Kr 40.83Kroner
Hele oppskriften veier1 627 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fisken saltes og pepres, rulles opp som en rull og pakkes inn i Birkebeinerskinke og estragon blader. Brunes godt i solsikkeolje og bakes i ovnen med smør og hvitløk på 150 grader i 6 min.
Tomatene bakes hele i ovnen i olivenolje, lime, stjerneanis, salt og pepper på 100 grader i 15 min.
Fennikel renses for kjerne og kuttes i strimler, kokes så i appelsinsaft, sitron, safran og kylling kraft til fennikelen er mør.
Smakes til med salt og pepper.
Løk grovhakkes og freses i solsikkeolje med safran og honning til løken er gylden. Tilsett hvitvin og kok inn til halv mengde.
Kyllingkraften tilsettes og reduseres igjen. Hell i fløten og kok til det er rett konsistens, sil og monter med smør rett før servering. Skummes opp med stavmikser.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Gilde
(Intern: 24590)
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-12-29
Oppdatert dato:2007-12-29
Lesere: 3975 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kveite ceviche på toast.Kveite ceviche på toast.
Denne retten har 169,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gravet Norsk Kveitecarpaccio med lune tomater og små salater.Gravet Norsk Kveitecarpaccio med lune tomater.
Denne retten har 66,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,96.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fisk i Birkebeinerskinke og estragon, syltet tomat, appelsinkokt fennikel og safranskum.Fisk i Birkebeinerskinke og estragon, syltet .
Denne retten har 67,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Urtemarinert kveitefilet.Urtemarinert kveitefilet.
Denne retten har 129,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kveitecarpaccio.Kveitecarpaccio.
Denne retten har 104,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gravet kveitecarpaccio.Gravet kveitecarpaccio.
Denne retten har 118,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ceviche club med kveite.Ceviche club med kveite.
Denne retten har 170,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ceviche med ørret og kveite.Ceviche med ørret og kveite.
Denne retten har 103,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.