Fotograf:
Audun Aagre
Carpaccio er en populær rett som kan brukes som forrett eller smårett. Denne oppskriften på Carpaccio krever forarbeid dagen før men er ellers enkel å lage og smaker nydelig. Oppskriften inneholder
118 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gravet kveitecarpaccio er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3399 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gravet kveitecarpaccio!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 118.30 | 123.98 | Kcal |
Protein | 8.52 | 8.93 | gram |
Karbohydrat | 2.48 | 2.60 | gram |
Kostfiber | 0.70 | 0.73 | gram |
Fett | 8.10 | 8.49 | gram |
Mettet fett | 1.19 | 1.25 | gram |
Salt | 2.35 | 2.46 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.14 | Kr 13.77 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 419 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,38 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dryss salt, sukker og litt timian over kveitefileten.
La kveitefileten ligge kaldt i ett døgn.
Bak tomatene i ovn på 150 grader til skinnet sprekker, ca. 8-10 min.
Bland sammen forskjellig typer salatblader.
Skjær kveitefileten i tynne skiver og legg utover på tallerkener.
Legg tomatene over kveiteskivene sammen med salaten og sorte oliven.
Dryss over litt olivenolje, balsamicoeddik og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29276)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-29
Oppdatert dato:2013-03-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift