Fotograf:
Audun Aagre
Gravet Norsk Kveitecarpaccio med lune tomater og små salater inneholder
67 Kalorier,
3 g Karbo,
4 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Gravet Norsk Kveitecarpaccio med lune tomater og små salater har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gravet Norsk Kveitecarpaccio med lune tomater og små salater er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5169 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gravet Norsk Kveitecarpaccio med lune tomater og små salater!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 66.85 | 152.28 | Kcal |
Protein | 4.31 | 9.82 | gram |
Karbohydrat | 3.01 | 6.86 | gram |
Kostfiber | 1.55 | 3.53 | gram |
Fett | 3.83 | 8.72 | gram |
Mettet fett | 0.62 | 1.41 | gram |
Salt | 1.84 | 4.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.96 | Kr 15.85 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 911 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,01 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gravet kveite:
La kveitefileten ligge med sukker, salt og litt timian i ett døgn.
Lune tomater og små salater:
Bak tomatene i ovn på 150 grader til skinnet sprekker (ca 8-10 min). Bland forskjellig typer småbladet salat. Skjær kveitefileten i tynne skiver og legg utover på tallerker. Legg tomater oppå sammen med salaten og sorte oliven. Dryss litt olivenolje over.
Denne retten er kreert av Geir Skeie til Årets Kokk 2006.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23330)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-27
Oppdatert dato:2007-01-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift