Fotograf:Rita Svorkås Lag en herlig ceviche med ørret, kveite, mango, chili og koriander. Denne oppskriften passer utmerket som forrett når dere vil imponere gjestene.
Skjær ørret og kveite i små terninger og legg i en liten bolle.
Press saften av lime og sitron, og ha over fisken sammen med appelsinjuicen.
Vend godt sammen, dekk bollen med plast og la stå i kjøleskapet i 1 time.
Sil juicen av fisken, og ta vare på den.
Skjær mango i små terninger og finhakk chili og koriander.
Bland fisken med mango, chili og koriander, og hell litt av sitrusjuicen over.
Smak til med salt og pepper.
Server i små porsjonsskåler med tortillachips ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 32269)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Forrett Innlagt dato:2016-01-22
Oppdatert dato:2016-01-22