Fotograf:
Eksportutvalget for fisk (EFF)
Ceviche er sitrusmarinert sjømat. Hvorfor ikke ta for seg av våre beste råvarer når vi lager denne nydelig forrett. Oppskriften kan også brukes til tapas. Oppskriften inneholder
172 Kalorier,
17 g Karbo,
9 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ceviche club med kveite er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3439 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ceviche club med kveite!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 171.50 | 463.41 | Kcal |
Protein | 9.34 | 25.24 | gram |
Karbohydrat | 17.17 | 46.40 | gram |
Kostfiber | 1.86 | 5.03 | gram |
Fett | 6.86 | 18.54 | gram |
Mettet fett | 1.18 | 3.19 | gram |
Salt | 0.42 | 1.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.35 | Kr 27.97 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 081 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,04 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kveitefilet tynne skiver.
Marinade
Bland sammen alle ingrediensene til marinaden.
Pensle kveiteskivene med marinade, spar litt marinade til salaten.
Salat
Skåld tomat, ta ut kjernen og skjær den i strimler.
Skjær mango og fennikel i fine strimler.
Bland sammen salat, fordel den på kveiteskivene. Rull sammen de tynne kveitefiletene rundt salaten, rull fra kortsiden av kveiteskivene.
Toast
Skjær loff i tynne skiver. Pensle med olivenolje og stek skivene sprø i tørr stekepanne eller i ovn.
Finhakk avokado. Smak til med grovhakket koriander, lime, salt og kajennepepper.
Fordel blandingen på toasten og legg kveiterullen oppå.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29273)
Tilberedningstid:
30 min + marinering
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-05-13
Oppdatert dato:2012-05-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift