Fotograf:
Alf Børjesson
Fisk - og skalldyrspidd inneholder
152 Kalorier,
3 g Karbo,
11 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Fisk - og skalldyrspidd har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Skalldyr, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fisk - og skalldyrspidd er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4900 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fisk - og skalldyrspidd!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 152.16 | 358.15 | Kcal |
Protein | 11.18 | 26.31 | gram |
Karbohydrat | 2.54 | 5.98 | gram |
Kostfiber | 0.58 | 1.37 | gram |
Fett | 10.68 | 25.14 | gram |
Mettet fett | 1.55 | 3.65 | gram |
Salt | 1.48 | 3.47 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.09 | Kr 23.75 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 942 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,67 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær fisken i store terninger. Rens rekene og træ dem på spidd vekselvis med fisk, ananasterninger og limeskiver.
Legg spiddene i et dypt fat. Rør sammen marinaden og hell den over spiddene. La dem trekke i minst 1 time. Snu dem ofte.
Stek spiddene 3-4 minutter på hver side. Server spiddene med ris og salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23476)
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-10
Oppdatert dato:2007-02-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift