Fotograf:
Norges sjømatråd
Fiskefondue inneholder
120 Kalorier,
5 g Karbo,
6 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Fiskefondue har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-sennep, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskefondue er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4721 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskefondue!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 119.98 | 814.51 | Kcal |
Protein | 5.68 | 38.56 | gram |
Karbohydrat | 4.65 | 31.57 | gram |
Kostfiber | 0.67 | 4.55 | gram |
Fett | 8.14 | 55.26 | gram |
Mettet fett | 1.80 | 12.22 | gram |
Alkohol | 0.58 % | | | |
Salt | 0.36 | 2.43 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.58 | Kr 37.88 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 073 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,5 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kraft:
Kraften kan vi koke i god tid før selskapet. Fres løk og fennikel i olje og tilsett de andre ingrediensene.
La kraften koke i 10-15 min. Smak den godt til og sil den, men la gjerne løkringer og fennikel i biter koke i kraften ved servering.
Anretning:
Skjær fiskefiletene i biter og legg fisk og annen sjømat på fat slik at alle kan forsyne seg. Hver og en legger sin egen sjømat i kokende kraft og lar den trekke der en stund. Så er det opp til hver enkelt å finne igjen sine biter.
Varm også potetene i fiskekraften.
Kraften må være på kokepunktet, derfor må kjelen stå på en kokeplate midt på bordet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 21953)
Kategori:
Fondue
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-13
Oppdatert dato:2006-05-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift