Fruktboller Glutenfri inneholder
226 Kalorier,
32 g Karbo,
6 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Fruktboller Glutenfri har ingen allergener
Fruktboller Glutenfri er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Fruktboller Glutenfri med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 225.62 | 3 202.45 | 266.87 | Kcal |
Protein | 5.78 | 82.04 | 6.84 | gram |
Karbohydrat | 31.81 | 451.51 | 37.63 | gram |
Kostfiber | 3.34 | 47.41 | 3.95 | gram |
Fett | 7.62 | 108.16 | 9.01 | gram |
Mettet fett | 0.84 | 11.92 | 0.99 | gram |
Salt | 0.51 | 7.22 | 0.60 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.33 | Kr 61.46 | Kr 5.12 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 419 totalt | 1 419 pr porsj | 118 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 56,39 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
boller
Sett de tørkede frukter i bløt i vannet minst 1 time. Bruk det resterende vann til røre ut gjæren i. Hakk fruktene i små stykker, riv sitronskall og ha det ned til gjæren. Hell oljen i. Bland de tørre ingredienser og ha melblandingen i litt etter litt under kraftig omrøring. Form til 12 boller og sett dem på en smurt plate. La dem heve 1 time. Bak bollene midt i ovnen 25-30 min. ved 200 °.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22480)
Kategori:
Gjærbakst
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-07-02
Oppdatert dato:2006-07-02
Lesere:
4468 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift